The Rozettes komen nog een laatste keer terug

Na het grote succes van The Rozettes in 2014 en The Rozettes – Oude liefde, nieuwe show in 2015, pakken Lady Felice, Boudewijn, Ashley Knight en Sandy Beaches in 2016 nog één en voor de allerlaatste keer uit met The Rozettes de Grande Finale. Tot en met 1 oktober in het sfeervolle Next Door. Next Door bevindt zich in één van de meest legendarische restaurants van Amsterdam: Le Garage van Joop Braakhekke.

In The Rozettes de Grande Finale blijkt Club The Rose voorgoed gesloten. Het benefiet van vorig jaar mocht niet baten. The Rozettes worden uitgenodigd om een nieuwe show te maken in een andere beroemde club, Teddy’s Place. Lady Felice en Boudewijn zijn er uiteraard weer bij om te zorgen dat die show beter wordt dan ooit tevoren. De eigenares van de club heeft zo haar eigen agenda en probeert Felice en Boudewijn buiten spel te zetten…

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies