Theater Terra annuleert voorstellingen wegens subsidieverlies

Door het wegvallen van de subsidie van Theater Terra laten heeft de producent besloten om de producties Dummie de Mummie en De Vliegende Hollander te laten vervallen. De voorstelling De Kabouter gaat wel door en zal op 25 september in première gaan.

De Kabouter is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar, naar de boeken van Rien Poortvliet en Wil Huygen. Volgend seizoen zal Theater Terra alsnog met twee nieuwe producties komen. Theater Terra verliest het hele subsidiebedrag voor 2017-2020 en komt hierdoor 625.000 tekort.

Mensen die kaartjes hebben gekocht voor Dummie de Mummie en/of De Vliegende Hollander krijgen bericht van het theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies