Perspresentatie Peter Pan Het echte verhaal

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) presenteerde op zondag 4 september haar nieuwe musical creatie: Peter Pan: Het echte verhaal. Onder leiding van auteur, componist en regisseuse Elise Berends gaf de cast een voorproefje. De live-stream van de optredens zijn hier terug te kijken.

Tevens werd op de presentatie bekend gemaakt dat het NJMT, die eerder musicals als Kruistocht in Spijkerbroek en Oorlogswinter maakten, voor Peter Pan een samenwerking aan gaan met Save the Children. Deze organisatie is de grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld. Save the Children wil kinderen de kans geven weer kind te laten zijn en helpt hen in ruim 120 landen met onderwijs, bescherming en basisbehoeften.

Pim Kraan, directeur van Save the Children: “Dat het NJMT en Save the Children elkaar vonden kan geen verrassing zijn; beide organisaties zetten zich met hart en ziel in voor de ontwikkeling van kinderen. Dat sluit prachtig aan bij het thema van Peter Pan: Het echte verhaal. De musical gaat immers over kinderen die in Nimmerland leren vertrouwen in hun droomwereld, zonder dat volwassenen het leven nodeloos ingewikkeld maken. Save the Children helpt kinderen zodat zij weer als kind kunnen leven en kunnen dromen.”

De musical Peter Pan: Het echte verhaal is een familievoorstelling en gaat op zaterdag 1 en zondag 2 oktober in première in het Zaantheater in Zaandam. Hoofdrollen zijn er voor Jeroen Phaff, Roan Pronk (Billy Elliot de Musical), Ferron de Wit (The Sound of Music), Marc-Peter van der Maas, Vincent de Lusenet en Patricia van Haastrecht. De cast bestaat daarnaast uit 80 talentvolle kinderen uit de opleiding van het Nationaal Jeugd Musical Theater.

Klik op de foto´s om deze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies