Sven Ratzke brengt zijn Edinburgh Fringe hit naar Nederland

Entertainer en zanger Sven Ratzke is net terug van het Edinburgh Festival Fringe waar hij hoge ogen gooide met STARMAN, het theaterprogramma waarin hij bekende nummers van David Bowie op geheel eigen wijze vertolkt.

STARMAN werd door het Arts Awards Voice Magazine verkozen tot ‘Best Fringe Show of 2016’ uit de 3567 voorstellingen die geprogrammeerd stonden. De 450 stoelen waren zo goed als elke voorstelling uitverkocht en STARMAN kreeg geweldige recensies van de Engelse pers zoals: “Starman is the most talked about show of the Fringe 2016”, aldus The Times.

Een Nederlandse reprise kan dan ook niet uit blijven en STARMAN is vanaf 14 oktober te zien in een selectief aantal theaters in ons land. Sven Ratzke sluit zijn tournee af op 24 en 25 april in De Kleine Komedie in Amsterdam, zo maakte hij vandaag bekend. Ook zijn er een aantal gerenommeerde theaters in Sydney, New York en Londen toegevoegd aan het speelschema.

Sven Ratzke heeft een overvol tourschema voor de boeg. Naast de internationale STARMAN-tournee speelt hij in november de hoofdrol in de musical Hedwig and the Angry Inch in Hamburg en Berlijn. In december is hij terug in Nederland met Ratzke’s Christmas Night waarin hij op geheel eigen wijze het kerstgevoel onder de loep neemt. Dreaming of a White Christmas en Santa baby klinken als punk song en flamenco als nooit tevoren. Op 17 december is hij met Ratze’s Rendezvous te gast in het Concertgebouw in Amsterdam. Zijn complete speellijst staat op www.sven-ratzke.com.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies