Repetities Jon van Eerd’s Harrie Let Op de Kleintjes begonnen!

Deze week zijn de repetities van de nieuwe komedie van Jon van Eerd Harrie Let Op de Kleintjes van start gegaan. Jon van Eerd, Arie Cupé, Margo Dames, Zjon Smaal en April van Amelsvoort maken zich op voor een tournee langs meer dan 110 theaters in Nederland.

Van Eerd kruipt in deze wederom zelf geschreven en geproduceerde theaterproductie opnieuw in de huid van Harrie Vermeulen, de hoofdpersoon die eerder schitterde in succesvolle komedies van zijn hand als Oranje Boven, Kantje Boord, de Bonbonfabriek, Harrie en de twee Meesters en Harrie Babba.

In Harrie Let Op De Kleintjes raakt Harrie Vermeulen in de problemen als hij een avond moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er weer een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s verdwenen zijn? Harrie Vermeulen is dwaas en klunzig, maar hartveroverend en grappig. Hij belandt telkens in de meest kolderieke, dolkomische situaties.

De eerste voorstelling is op 29 oktober in Heerhugowaard, de première is maandag 14 november in De Goudse Schouwburg en daarna is de komedie nog te zien t/m april 2017.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies