William Spaaij ziek, voorstellingen HAIR geannuleerd

William Spaaij heeft een keelinfectie. Hierdoor zijn de voorstellingen van HAIR op woensdag 21 en donderdag 22 september in het Chassé theater in Breda geannuleerd.

Op NU.nl staat te lezen dat een woordvoerder van Stage Entertainment Nederland de hoop heeft uitgesproken dat William Spaaij er na een paar dagen rust weer bovenop zal komen. Of hiermee de première, die aanstaande zondag (25 september) plaats zal vinden, gevaar loopt is niet bekend.

Op de website van Stage Entertainment Nederland staat te lezen dat het Chassé theater spoedig contact op zal nemen met mensen die tickets hebben gekocht voor de twee geannuleerde shows.

Hair is het verhaal van de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek.

De legendarische hits ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren. Hair ging in 1967 in première, maar deze nieuwe uitvoering van de legendarische musical wordt beslist geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower, seksuele bevrijding en de Vietnamoorlog. Met z’n tomeloze energie en drang naar liefde en vrijheid is Hair helemaal een musical van nu.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies