Dummie de mummie onder de hoede van REP theaterproducties

Na de succesvolle familievoorstelling Dolfje Weerwolfje brengt Rick Engelkes Producties in seizoen 2017/2018 Dummie de mummie in de theaters. Eerder zou deze voorstelling door Theater Terra geproduceerd worden, maar als gevolg van het feit dat de subsidie van Theater Terra is stopgezet, is daarmee ook de voorstelling Dummie de mummie komen te vervallen.

Tosca Menten en haar uitgeverij zijn uitermate verheugd dat Rick Engelkes Producties, in overleg met alle betrokken partijen de voorstelling Dummie de mummie gaat maken met een typische REP-signatuur. In hoeverre de creatives en cast gelijk blijven is op dit moment nog niet bekend.

Dummie de mummie is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Tosca Menten. Het eerste boek, Dummie de mummie en de gouden scarabee, verscheen in 2009. Sindsdien verscheen er ieder jaar een nieuw boek over Dummie, Goos en Klaas. De boeken werden meermaals bekroond en in Nederland zijn al ruim 300.000 boeken verkocht! Er zijn twee succesvolle films uitgebracht, een 3e is in de maak en de boekenserie werd al aan 11 landen verkocht. Een theatervoorstelling kan dus niet uitblijven!

In Dummie de Mummie ontmoeten we Goos Guts. Hij wordt op school altijd als laatste gekozen met gym en leest liever dan dat hij voetbalt. hij woont in het saaiste dorp van de wereld tot dat Goos op een dag zijn slaapkamer binnenloopt en iets vies ruikt. Er ligt een springlevende en nieuwsgierige kleine mummie van vierduizend jaar oud in zin bed.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies