De Nieuwe Kleren van de Keizer reikt eerste boek uit aan Anne-Wil Blankers

Kindermusical De Nieuwe Kleren van de Keizer gaat op 9 oktober in première in Theater De Purmeryn in Purmerend! Afgelopen zondag, 25 september, beleefde cast en publiek de eerste voorstelling. Anne-Wil Blankers mocht uit handen van de keizer uit de voorstelling het eerste exemplaar van het boek in ontvangst nemen.

Omdat goede vriendin Anne-Wil Blankers van de producent Hans Langhout niet bij de première aanwezig kan zijn, wilde ze graag met haar twee kleinzoons en vader Christo van Klaveren naar de eerste try-out komen kijken. Hans Langhout, die naast het script ook een boek heeft geschreven naar aanleiding van de voorstelling, greep dit eervolle bezoek aan om het eerste exemplaar van het boek , uit te reiken aan de koningin van het Nederlandse Theater. Ook haar twee kleinzoons kregen uiteraard een exemplaar van het boek, welke veel prachtige tekeneningen bevat van Kyo den Braver.

Anne-Wil, die al erg genoten had van de voorstelling, was aangenaam verrast door het boek. Ze loofde de kwaliteit en de uitvoering ervan: “Zeker een boek dat je kan voorlezen, maar ook een boek dat de kinderen zelf kunnen lezen!”

Niet alleen het boek kreeg lof van deze ‘Grand-dame’ van het Nederlandse toneel: “ Wat een verfijnde en zorgvuldig gemaakte voorstelling! Ik zie de liefde voor elk detail. Ik heb er enorm van genoten. We hebben een erg fijne middag gehad!”

Meer informatie De Nieuwe Kleren van de Keizer is vanaf nu t/m 5 maart te zien in verschillende theaters in Nederland. De premiere vindt plaats op 9 oktober in Theater de Purmaryn in Purmerend. Voor de volledige speellijst en meer informatie kunt u terecht www.langhout-theater.nl.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies