Jeans Magic nu in het theater

Na een succesvol jubileumjaar zijn ze weer terug in de theaters: Jeans Magic. Op maandag 10 oktober beleefde deze 26e editie van Jeans een feestelijke première in Theater de Lampegiet in Veenendaal.

In de theaterwereld is Jeans inmiddels al jaren een terugkomend fenomeen. De zang en dans staan als een huis en de verschillende kostuums zorgen voor een prachtig geheel. In de ruim twee uur vliegen de popsongs, duetten en de swingende showmuziek je om de oren.

De cast bestaat uit Rowan Smit, Xander Venema, Florens Eykemans, Max van Waard, Manon Prins, Deborah de Groot, Sarah van der Meer en Velorisa Yorks. Deze gevarieerde stemmen weten jong en oud te boeien. Voor het allerjongste publiek zijn de TeleTubbies en K3 de hoogtepunten.

Met name het met het romantische blok van nummers weet de cast hoge ogen te gooien. In dit blok laten ze een swingende medley voorbijkomen van typische lovesongs van de 60’s tot nu. Degenen die met een lach de zaal uit willen gaan, zullen moeten wachten tot na de pauze. Een blok in het kader van ‘Magic’ tovert een lach op het gezicht bij jong en oud.

Voor ieder die in is voor een gezellige avond uit vol met gevarieerde muziek is Jeans ook dit jaar weer een prima gelegenheid. Jeans toert tot en met 4 maart 2017 door Nederland.

Klik op de foto’s om ze te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies