Extra voorstellingen Rent in DeLaMar

Zojuist heeft DeLaMar Producties twee extra voorstellingen van rockmusical Rent aangekondigd op 4 en 5 november. Wij schreven eerder over Rent: 

De ijzersterke castleden zorgen samen voor een voorstelling met emotie die binnenkomt en je weer bewust maakt van het leven. Iedereen die Rent in het M-Lab heeft gezien krijgt de kans om Rent op een andere manier te beleven. In het M-Lab werd er namelijk vanaf een klein podium naar twee kanten gespeeld. Nu is het toneel een stuk groter en daar wordt optimaal gebruik van gemaakt. Er zijn extra choreografieën toegevoegd en het speeloppervlakte is gegroeid. Ondanks de vergroting blijft het intieme gevoel bestaan. Ondanks veranderingen in cast en setting blijft het bijna een kopie van de versie van het M-Lab. Fijn om Rent terug te hebben in de Nederlandse theaters!

Rent vertelt het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het HIV-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met verlies, verslaving en kunst, proberen ze ieder op eigen wijze het perspectief van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Welke keuzes maak je als je weet dat je dagen zijn geteld? In een jaar tijd leren acht vrienden op hun weg naar volwassenheid een belangrijke en hoopvolle les: Samen leven voor vandaag! Met o.a. Rosa da Silva, Mitch Wolterink en Ruud van Overdijk.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies