Indecent Proposal: de ultieme gewetensvraag

Eerder bracht DommelGraaf & Cornelissen Entertainment al de toneelthriller Fatal Attraction naar de Nederlandse theaters. De voorstelling was een groot succes, dus het was ook geen verrassing dat de producent ook dit jaar met een toneelthriller de Nederlandse theaters langsgaat. Dit jaar is de keus gevallen op Indicent Proposal.

Drie man, enkele meubelstukken en de ultieme gewetensvraag. Meer heb je niet nodig voor een avond om nog lang over na te praten. Want wat zou jij doen als jij of je partner het voorstel kreeg om voor een miljoen euro één gepassioneerde nacht door te brengen met een rijke -en charmante- man? Is jullie relatie daartegen bestand?

David (Matteo van der Grijn) en Daphne (Roos van Erkel) komen voor dit dilemma te staan. Ze zijn zielsgelukkig met elkaar, maar hebben het niet breed. Het voorstel van John (Chris Tates) kan hun financiële problemen in één klap oplossen. Een verhaal over vertrouwen, macht, jaloerzie en liefde, waardoor je zelf ook gaat nadenken wat jouw keuze zou zijn. Hoewel je logischerwijs verwacht dat dit dilemma heftige reacties oproept, is het verhaal ook vaak luchtig en grappig. Mogelijk heeft het volledig witte decor daar mee te maken, maar ook Van der Grijn, de man met het ruige uiterlijk en de nog ruigere stem, weet regelmatig een lach uit de zaal te ontlokken. Van Erkel lijkt aan de jonge kant voor haar rol maar staat haar mannetje. En Tates is onweerstaanbaar als zelfverzekerde, machtige alfa-man. In de lijn Fatal Attraction van afgelopen jaar, zeker een theaterbezoek waard.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies