Maaike Widdershoven en Cystine Carreon geven een theaterconcert

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2016 speelt het muzikale trio GroovyQ zijn gloednieuwe muzikale programma in De Oude School. Het theaterconcert van Maaike Widdershoven, Cystine Carreon en Bart van Osch beleeft zijn première in de theaterzaal van De Oude School.

Tijdens het bijzondere concert in De Oude School brengen de drie allerlei evergreens in een groovy, catchy en sexy jasje. GroovyQ bestaat uit Maaike Widdershoven, Cystine Carreon en Bart van Osch. In hun theaterconcert laat het trio het publiek meedeinen, meeneuriën en meeswingen op de meest uiteenlopende bekende liedjes uit de jazz-, pop- en singer-songwriterswereld.

De voorstellingen op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober beginnen om 20.00 uur. De Oude School bevindt zich op de Dubbelsteynlaan West 74 in Dordrecht. Kaarten voor GroovyQ kosten €15,- en zijn te reserveren door een e-mail te sturen naar deoudeschool@hotmail.com

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies