M-Lab productie ‘Een Wintersprookje’ keert terug

Na twee succesvolle speelperiodes in het M-lab in 2012 en 2013 is de familievoorstelling Een Wintersprookje dit jaar opnieuw te zien! Speciaal voor Theater Oostblok in Amsterdam pakken makers en spelers de muzikale bewerking van het wonderlijkste stuk van Shakespeare nog één keer op. En wel van 22 t/m 30 december 2016.
 
Een Wintersprookje is een magisch verhaal over een jaloerse koning die een grote fout heeft gemaakt. Hij verliest hierdoor zijn dochter en reist van Atlantis tot Bohemen om haar terug te vinden. Tijdens deze reis maakt hij de vreemdste dingen mee en leert de koning dat iedereen een tweede kans verdient.

De rollen worden ook dit keer gespeeld door Albert Klein Kranenburg, Lard Adrian, Nina van Overbruggen en Terence van der Loo. De laatste won een musical award in de rol aanstormend talent voor zijn vertolking van deze rol. Lynn Jansen wordt vervangen door Kiki Jaski.
 
De regie is in handen van Marije Gubbels. Sytze Schalk tekende voor de tekstbewerking. Jan Groenteman schreef de liedjes en is samen met broer Keez ook deze keer live aanwezig als muzikant, boswachter, visser, prinses, predikant en beer. Eva Krammer en Elian Smits ontwerpen kostuums en decor, speciaal voor de zaal van Oostblok.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies