Musicalsterren duiken in molshoop

Na lang wachten zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2017 eindelijk bovengronds. De tien deelnemers werden op de Amerikaanse Election Day bekend gemaakt. Zij zullen dit seizoen proberen om in de westkust van de Verenigde Staten de Mol te ontmaskeren. Onder hen musicalsterren Yvonne Coldeweijer en Thomas Cammaert.

Yvonne Coldeweijer was drie jaar lang als KEET! hét gezicht van RTL Telekids, en vertolkte naast Chantal Janzen de rol van Glinda in de musical Wicked. Ook was ze alternate voor de rol van Ariël in de musical The Little Mermaid. Daarnaast vlogt ze fanatiek voor haar YouTube-kanaal ‘Life of Yvonne’.

Thomas Cammaert is vooral bekend van zijn rol als Anton in de musical Soldaat van Oranje, die hij sinds januari om heeft gewisseld voor de alternate van hoofdpersonage Erik Hazelhoff Roelfzema. Ook speelde hij Joop Admiraal in zowel de musical als de televisieserie Ramses en was hij te zien als Friso Wiegersma in de musical Sonneveld.

Het nieuwe seizoen, waarin ook wetenschapsjournalist Diederik Jekel, actrice Imanuelle Grives, radio-DJ Jeroen Kijk in de Vegte, presentator  Jochem van Gelder, columniste Roos Schlikker, comediènne Sanne Wallis de Vries, actrice Sigrid ten Napel en choreograaf Vincent Vianen te zien zullen zijn, gaat volgens presentator Art Rooijakkers een ‘non-stop rollercoaster met onverklaarbare dingen’ worden, vertelde hij in de livestream waarin de kandidaten en locatie bekend werden gemaakt.  Het zeventiende seizoen is vanaf zaterdag 7 januari te zien, om 20 uur 30 op NPO 1.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies