Nieuwe musical ‘One’ over twee jaar te zien in gloednieuw theater

In het najaar van 2018 ziet de geheel nieuwe Nederlandse musical ONE het levenslicht in The LightTheatre dat speciaal voor de voorstelling ontworpen en gebouwd wordt. Het script van ONE is van de hand van Roelof Pieters, terwijl Edwin Schimscheimer de muziek heeft gecomponeerd. 

De (internationaal vermaarde) regisseur wordt zaterdag 26 november bekend gemaakt, als de productie en de eerste muziek van ONE wordt gepresenteerd in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden. Dan komt ook Emma Hatton, hoofdrolspeelster van Wicked op West End in Londen, naar Leiden om de solo ‘Wings’ uit de musical ten gehore te brengen.

ONE vertelt het verhaal van volmaakte liefde en éénheid tussen twee mensen en speelt zich af tijdens de bouw van de Grote Piramide van Cheops. De piramide van Cheops is het laatst overbleven mysterie uit te klassieke oudheid. Het is een nieuwe originele musical die op een revolutionaire wijze wordt uitgevoerd en zich fundamenteel van het huidige aanbod onderscheidt. Het publiek is geen toeschouwer, maar bevindt zich in het centrum van de actie. De beleving is te vergelijken met ‘Virtual Reality’ zonder helm, maar dan gecombineerd met live entertainment.

 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies