Maak kans op bioscoopkaartjes voor “De Zevende Hemel”

Op 14 november ging de nieuwe Nederlandse film “De Zevende Hemel” in première. Hoofdrollen in deze Nederlandse musicalfilm zijn weggelegd voor onder andere Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Henriëtte Tol en Huub Stapel. De film is in de bioscoop te zien vanaf 24 november.

De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar. In De Zevende Hemel schittert een fenomenale Nederlandse sterrencast bestaande uit onder meer Jan Kooijman, Noortje Herlaar, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Henriëtte Tol en Huub Stapel.

In De Zevende Hemel ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, besluit ze de familie, haar kinderen met partners, weer eens samen te brengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg.

Musical Reports mag in samenwerking met Entertainment One 4 keer 2 vrijkaarten verloten voor deze film.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket? Je kan meedoen via Facebook, Twitter en Instagram. Meedoen kan tot en met 24 november 2016.

Facebook:
Je maakt kans op Facebook door op ‘Vind ik leuk’ te klikken op onze pagina en het onderstaande bericht te plaatsen en ons daarin te taggen:
“Ik LIKE MusicalReports en deel dit bericht: zo maak ik kans op vrijkaarten voor de film “De Zevende Hemel”. Zie: http://musicalreports.nl/2016/11/19/maak-kans-op-bioscoopkaartjes-voor-de-zevende-hemel/

Twitter:
Volg Musical Reports op Twitter en plaats de volgende tweet of retweet ons:
Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht en maak zo kans op vrijkaarten voor de film “De Zevende Hemel”

Instagram:
Volg ons op Instagram en like onze post over “De Zevende Hemel” en tag de persoon met wie jij naar de film wil!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies