Henk Poort in nieuwe single De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig heeft speciaal voor Watskeburt?! – De Musical een nieuw nummer opgenomen met Henk Poort. De Amsterdamse zanger en acteur speelt in de musical de rol van bad guy AuSchurk. De single I, Pikante en de bijbehorende videoclip verschijnen op donderdag 1 december. Watskeburt?! – De Musical gaat op 20 december in De Meervaart in Amsterdam in première.

In Watskeburt?! – De Musical, een productie van Bos Theaterproducties, worden de hoofdrollen gespeeld door poppen van Vjeze Fur, Faberyayo, Willie Wartaal en Bas Bron. De Jeugd van Tegenwoordig is betrokken bij ieder aspect van de ontwikkeling. Van het bedenken van het verhaal, het schrijven van de tekst en het ontwerpen van de kostuums tot uiteraard het schrijven van nieuwe muziek.

Henk Poort: “Ik had niet verwacht dat ik ooit in de musical van De Jeugd van Tegenwoordig zou spelen. Laat staan dat ik een nummer met ze zou opnemen. Nu al een bijzondere ervaring en dan moet de voorstelling nog beginnen.” De videoclip bij het nummer I, Pikante werd opgenomen in de fabriek van de Amsterdamse tafelzurenfabrikant Kesbeke.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies