Judas TheaterProducties komt met nieuwe musical over Marilyn Monroe

Ook in 2017 gaat Judas TheaterProducties door met een gloednieuwe, eigen musicalcreatie. Vanaf februari 2017 schitteren Ann Van den Broeck en Anne Mie Gils in “Goodbye, Norma Jeane”, een creatie over de laatste avond uit het leven van Marilyn Monroe.

1988. Een jonge man belt aan bij een klein appartement in een stad in Europa. Een vrouw van 62 open de deur en stelt zicht voor als Jane Edwards. Maar de jonge man laat zich niet voor de gek houden. Hij is haar grootste fan en hij weet het zeker. Honderd procent zeker. De vrouw die voor hem staat is Norma Jeane Baker. Ooit beter bekend als Marilyn Monroe, waarvan de wereld niet beter weet dan dat ze 26 jaar eerder, op 5 augustus 1962, is overleden.

Verbijsterd laat de vrouw de jonge man binnen. Ze is vooral bang dat haar geheim bekend zal worden, maar de jonge man doet haar een voorstel. Hij wil weten wat er de laatste avond van haar leven is gebeurd. Norma Jeane aanvaardt deze voorwaarden en begint te vertellen. Haar verhaal is een verhaal van onbereikbare liefde, peilloos diepe depressie, intens verdriet, vernietigende onzekerheid en eeuwige hunkering. En toen Marilyn stierf was de wereld misschien een ongelukkige ster armer, maar een opgelucht mens rijker…

Twee grandes dames uit de Vlaamse musicalwereld schitteren begin volgend jaar in deze musical: Ann Van den Broeck en Anne Mie Gils. Zij krijgen het charmante gezelschap van jong talent Michiel De Meyer. Een ijzersterk creatief team doet alvast het beste vermoeden: regisseur Martin Michel, tekstschrijver Allard Blom en componist Sam Verhoeven slaan opnieuw de handen in elkaar. De voorstelling speelt vanaf 9 februari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies