Broadway musical ‘The Bridges of Madison County’ komt naar Nederland

Vanaf 2 juni 2017 is de Broadway-musical The Bridges of Madison County voor het eerst te zien in Nederland. Deze met Tony Awards bekroonde productie van Jason Robert Brown (The Last Five Years) is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller én de film met Clint Eastwood en Meryl Streep. De hoofdrol in de musical is voor René van Kooten die met deze productie zijn 20-jarige musicaljubileum inluidt. De vrouwelijke hoofdrol wordt gespeeld door Lone van Roosendaal. The Bridges of Madison County gaat op maandag 5 juni in première en is t/m 26 juni exclusief te zien in theater Het Zonnehuis in Amsterdam.

The Bridges of Madison County vertelt over de onverwachte romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca (Van Roosendaal) en de ongebonden fotograaf Robert (Van Kooten). Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. Het script is van Pulitzer Prize winnaar Marcia Norman (The Secret Garden, The Color Purple). Componist Jason Robert Brown wordt gezien als belangrijkste musicalvernieuwer van de afgelopen tien jaar. De regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk. Overige creatives en acteurs worden later bekend gemaakt.

The Bridges of Madison County wordt geproduceerd door Maarten Voogel/Stichting Zonnehuis Muziektheater en is de opvolger van de uiterst succesvolle musicals Kiss of the Spider Woman en Sweeney Todd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies