The Christmas Show is een ware lichtshow

Ook dit jaar wordt de Ziggo Dome in Amsterdam weer omgetoverd tot een groot kerstpaleis. Artiesten zoals Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Jamai Loman, Karin Bloemen, Nicolette van Dam en Leona Philippo brengen de grootste kersthits ten gehore waarbij meezingen zeker is toegestaan. Epke Zonderland laat ook wat van zijn kunsten zien en is hiermee de grote verrassing van de show.

The Christmas Show gaat over het meisje Eefje die een wens wil doen voor haar oma (Karin Bloemen) na de dood van opa. De Kerstfee (Nicolette van Dam) helpt haar en dan komen ze de dromenmaker (Carlo Boszhard) met zijn hulpje (Buddy Vedder) tegen. Een prachtige droomreis, met als eindbestemming het ultieme kerstgevoel, begint.

Kerstliedjes zijn er in overvloed tijdens dit enorme spektakel. Van ‘All I want for Christmas is you’ door naar een Nederlandse versie van ‘Baby, it’s cold outside’, werkelijk alles komt voorbij. Buddy Vedder vertolkte zelfs nog het musicalnummer ‘Laat je droom bestaan’ uit Joseph, wat mooi aansluit bij het thema van de show ‘dromen’. Wat erg opvalt is het spectaculaire gebruik van licht. Bij een scène in een Kathedraal wordt het licht zo geprojecteerd dat het net lijkt alsof de Ziggo Dome een kathedraal is. Ook het Noorderlicht wordt prachtig zichtbaar gemaakt door groene strepen die lijken door te gaan in het oneindige.

De cast was een leuke verzameling getalenteerde mensen. Jamai Loman vertolkt een groot gedeelte van de liedjes en bewijst dat hij werkelijk elk nummer aan kan. Carlo Boszhard pakt zoals altijd zijn podium waarbij zelfs de typetjes van de TV Kantine niet worden overgeslagen. Echter heeft hij ook aandacht voor het publiek door nietsvermoedende mensen uit de zaal het podium op te slepen. Een leuke en frisse bijkomstigheid is Epke Zonderland. In zijn rol van de Tuymelaar laat hij zijn kunsten aan de rekstok zien en dat zorgt voor een groot applaus van de gehele zaal.

The Christmas Show is zeker een leuk, winters uitje voor de hele familie. De artiesten leveren allemaal hun eigen bijdrage en maken zo het kerstspektakel compleet. The Christmas Show is exclusief te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam op 23, 24 en 26 december 2016.

 

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies