De Gelaarsde Poes vanavond op televisie te zien

De succesvolle familievoorstelling De Gelaarsde Poes van het Ro Theater verschijnt op zondag 1 januari op televisie. Van dit humoristische en muzikale theatersprookje produceerde BosBros – in coproductie met de VPRO – een bijzondere vertelling, speciaal voor televisie. Hoofdrollen zijn onder anderen voor Maarten Heijmans, in de rol van de gelaarsde Poes, Alex Klaasen en Arjan Ederveen. Pieter Kramer is verantwoordelijk voor de regie en Don Duyns schreef het scenario. De Gelaarsde Poes is op zondag 1 januari om 19.00 uur te zien bij VPRO op NPO 3.

De Gelaarsde Poes is een parodie op het sprookje De Gelaarsde Kat, in de trant van eerder geprezen theatervoorstellingen van het Ro Theater als Lang en Gelukkig, Snorro, Woef Side Story en De Zere Neus van Bergerac. De tienkoppige cast bestaat uit Maarten Heijmans, Alex Klaasen, Dick van den Toorn, Tom van Kalmthout, Arjan Ederveen, Wart Kamps, Daan Colijn, Keja Klaasje Kwestro, Bart Rijnink en Steyn de Leeuwe.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies