Gloria Estefan musical ‘On Your Feet!’ opvolger The Bodyguard

Stage Entertainment Nederland brengt de Broadway musical On Your Feet! vanaf oktober in het Beatrix Theater Utrecht. Dat wil dus zeggen dat The Bodyguard voor die tijd zal stoppen. Gloria Estefan en haar man Emilio brengen deze week een bezoek aan Nederland om de musical te presenteren aan het Nederlands publiek.
 
Nederland is het eerste land na Broadway waar de musical te zien is. De audities zijn inmiddels gestart. Albert Verlinde: “Ik ben enorm blij dat wij de licentierechten hebben verkregen om Emilio en Gloria Estefan’s musical On Your Feet! te produceren. Ik heb de show het afgelopen jaar een aantal keer bezocht op Broadway en het is een onweerstaanbare voorstelling die het publiek letterlijk ‘on their feet’ krijgt. De musical vertelt het inspirerende verhaal van Emilio en Gloria Estefan, met natuurlijk de onmiskenbare hits van Gloria Estefan. Door het Latin dansspektakel levert dit een kleurrijke show op met Zuid-Amerikaanse invloeden. Ik weet zeker dat we hier in Nederland de hits van Gloria Estefan en Miami Sound Machine allemaal mee kunnen zingen!”. On Your Feet!, met hits als ‘Anything for you’, ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Don’t Want To Lose You Now’, is vanaf 18 oktober te zien in het Beatrix Theater in Utrecht en gaat op zondag 29 oktober in première. De kaartverkoop start donderdag 12 januari, .
 
Met zeven Grammy Awards en meer dan 100 miljoen verkochte albums wereldwijd, is Gloria Estefan de meest succesvolle Latin cross-over artiest in de geschiedenis van de popmuziek. Gloria heeft 38 Billboard nummer #1 hits op haar naam staan en heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen in haar carrière. Emilio Estefan is muzikant, songwriter en muziek-, televisie-, en filmproducent. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor de succesvolle carrière van zijn vrouw Gloria, maar ook voor die van artiesten als Shakira, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Marc Anthony en Jon Secada.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies