Jesus Christ Superstar verlengd tour in Rotterdam Ahoy

De succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar krijgt een sensationele finale op 5, 6 en 7 mei 2017 in de Rotterdam Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Ook zullen een aantal bijzondere gasten, die binnenkort worden bekend gemaakt, acte de présence geven.

Het is een grote wens van Ted Neeley om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans: ‘Ik ben ontroerd door de vele duizenden fans die naar onze Jesus Christ Superstar komen kijken. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de fans deze voorstelling omarmd hebben en wij zijn enorm blij dat we nog een laatste keer terug kunnen komen naar Nederland om op een bijzondere manier afscheid te nemen.”

De rockopera Jesus Christ Superstar wist in Nederland en België tienduizenden harten te veroveren. De cast wordt voor deze voorstellingen uitgebreid en zal worden begeleidt door een 32 man sterk orkest. Een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven. Binnenkort zullen ook de namen van een aantal gasten bekend worden gemaakt, die in de Rotterdam Ahoy acte de présence zullen geven. Jesus Christ Superstar is nog t/m 29 januari te zien in MartiniPlaza in Groningen en van 31 januari t/m 5 februari in het RAI Theater in Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies