Willemijn Verkaik vanaf 30 januari weer te zien in Wicked

Willemijn Verkaik speelt maandag 30 januari aanstaande haar première als groene heks Elphaba in Wicked op West End, Londen. De musical viert momenteel haar tienjarige verjaardag en Verkaik maakt onderdeel uit van de jubileumcast. Ze vertolkte de rol ruim 2000 keer eerder in Scheveningen, New York, Londen, Stuttgart en Oberhausen en is daarmee de eerste actrice in de geschiedenis van de productie die de rol in meer dan één taal speelde. Verkaik is t/m eind juli 2017 als Elphaba te zien in Londen.

“In 2013 had ik al het genoegen om de rol van Elphaba in Londen te spelen en ik kan niet wachten om terug te keren naar het Apollo Victoria Theatre. Extra leuk is dat ik dit jaar ook mijn eigen tienjarige jubileum vier, aangezien mijn persoonlijke Wicked-reis in 2007 in Duitsland begon”, aldus Verkaik.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies