Soldaat van Oranje verlengd tot en met september

Soldaat van Oranje is vanaf vandaag verlengd tot en met september 2017. Met deze nieuwe verlenging is het zevenjarig bestaan op 30 oktober in zicht. De voorstelling speelt vanaf morgen, 27 januari, in een deels vernieuwde samenstelling. Valentijn Benard blijft Erik Hazelhoff Roelfzema en speelt deze rol alternerend met Jonathan Demoor. Debbie Korper en Juul Vrijdag zijn te zien als Koningin Wilhelmina. Wil van der Meer deelt de rol van Van ’t Sant met Raymond Paardekooper. Marcel Harteveld speelt de rol van Chris en Lotta Sophie Bakker is te zien als Ada. Linde van den Heuvel en Melissa Drost zijn wederom te zien als Charlotte.

Volledige cast:
Erik – Valentijn Benard | alternate: Jonathan Demoor
Koningin Wilhelmina – Debbie Korper | Juul Vrijdag
Charlotte – Linde van den Heuvel | Melissa Drost
Fred – Kevin Schoonderbeek
Anton – Roel Dirven
Chris – Marcel Harteveld
Bram – Sjoerd Spruyt
Paul – Marijn Klaver
Victor – Valentijn van Hall
Ada – Lotta Sophie Bakker
Hofdame Tessa – Sandra Jonkman
Van ‘t Sant – Wil van der Meer | Raymond Paardekooper

Ensemble: Florian Avoux, Julia Berger, Martijn Claes, Diana van Die, Bart van den Donker,
Zoï Duister, Jasper van Hofwegen, Flen Huisman, Stefan de Kogel, Madeliefe Koops,
Roelant Koper, Luuk Melisse, Thijs Miedema, Robin Reitsma, Cathalijne de Sonnaville, 
Morris Teepe, Liss Walravens en Anne Wielink.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies