Idina Menzel komt terug naar Amsterdam

Na het uitbrengen van haar vijfde studioalbum idina heeft de Tony Award winnares Idina Menzel bekend gemaakt ook dit jaar naar Nederland te komen. Op vrijdag 23 juni staat de zangeres en actrice opnieuw in Carré. De kaartverkoop voor dit concert start vrijdag 3 februari om 10:00 uur.

Menzel is al een lange tijd bezig met haar muzikale carrière. Menzel begon haar (off)Broadway carrière  in de oorspronkelijke off-Broadway productie van Rent waarin ze de rol van Maureen creëerden. In 2005 vertolken ze tevens deze rol in de verfilming van Rent. Daarna was ze te zien in (off-)Broadway musicals zoals Aida, Hair en The Wild Party. Ze brak bij het grote publiek door als de eerste Elphaba in de Broadway hitmusical Wicked. Voor deze rol won ze tevens een felbegeerde Tony Award.

Daarnaast was Menzel te zien in de populaire tv-serie Glee en was ze te horen als Elsa in de Disney filmhit Frozen. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies