Frank Lammers regisseur van PSV musical

Frank Lammers zal de voorstelling ‘Geheimen van De Herdgang’ gaan regisseren. Op 1 en 2 september 2017 vindt in het Philips Stadion in Eindhoven een spectaculair musicalspektakel plaats als eerbetoon aan de twee clubiconen Harrie van Kemenade en Harry van Raaij.

De voorstelling ‘Geheimen van De Herdgang’ gaat over voetbalclub PSV en zit boordevol anekdotes over topsport voor en achter de schermen en gebeurtenissen op en rond trainingscomplex De Herdgang, ook wel het hart van PSV genoemd. Het wordt een verhaal over de liefde voor het voetbal en over hoe belangrijk uitbater Harrie van Kemenade en oud-voorzitter Harry van Raaij zijn gebleken voor een topclub uit de provincie.

De voorstelling wordt begeleid met live muziek uit de clubcultuur en uitgevoerd door professionele acteurs en performers die PSV een warm hart toedragen. Voor de ontwikkeling van de verhaallijnen in het script wordt op dit moment in alle geledingen van PSV gesproken met scriptschrijver Lucas de Waard om zo het unieke DNA door de jaren heen te vatten in een avondvullende locatievoorstelling.

“Het is een uitdaging om met deze voorstelling topsport en theater met elkaar te verbinden en Frank Lammers is de aangewezen persoon om de regie te voeren als fanatieke PSV supporter”, laat de producent van Het Nieuwe Theater weten. Rode draad ins ons verhaal is zijn vriendschap met Harry van Raaij. Zij kenden als geen ander de verhalen over wat er gebeurde op het veld, in de kleedkamer en rond het trainingscomplex. Harrie stond dicht bij de spelers. Veel van de prachtige verhalen en gebeurtenissen zijn bij het grote publiek vaak niet bekend. Ze zijn echter té bijzonder om niet te delen!”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies