Volledige cast ‘Voor alles een eerste keer’ bekend

Deze week is door  STENT Producties de volledige cast onthuld van de nieuwe theaterproductie ‘Voor alles een eerste keer’. De vier jongvolwassenen die men zal gaan volgen tijdens al hun eerste keren zijn Rose-Anne van Elswijk, Thomas Kuipers, Daisy Duin en Mitch Wolterink.

Het publiek zal kennis maken met vier jonge mensen kennen die aan het begin staan van hun leven. Maar op dat moment in hun leven krijgen ze te maken met hun eerste keren.. Een show over de eerste keren in liefde, seks, werk, school en nog veel waarmee vrijwel iedereen zich kan identificeren. Een voorstelling vol herkenbaarheid waarbij er een ode wordt gebracht aan de Nederlandse (pop)muziek.

Het creatieve team bestaat uit William Spaaij (regie), Dick van den Heuvel (script), Anouk Poell (choreografie), Dennis van Kooten (licht- en geluidsontwerp) en Giovanni Sturkenboom (producent). ‘Voor alles een eerste keer’ is slechts één week exclusief te zien, van 10 t/m 14 mei 2017, in Theater  De Fransche School in Culemborg. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies