Cast ‘The Bridges of Madison County’ is compleet

Annick Boer en Bas Heerkens spelen belangrijke rollen in de zomermusical The Bridges of Madison County die vanaf 2 juni te zien is in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord. De veelzijdige musical en comedy actrice Annick Boer neemt maar liefst vijf rollen voor haar rekening: Marsha, Marian, Chiara, Ginny en jaarmarkt zangeres. Acteur Bas Heerkens speelt Richard. Eerder werd al bekend dat Lone van Roosendaal en René van Kooten te zien zijn in de hoofdrollen van Francesca en Robert. Jeroen Molenaar en Marieke Goemans (beiden Fontys Conservatorium-student) completeren de cast als respectievelijk Michael en Carolyn.

De met Tony Awards bekroonde musical van
componist Jason Robert Brown (The Last Five Years en Parade) is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller en op misschien wel de mooiste liefdesfilm ooit met Clint Eastwood en Meryl Streep. Het verhaal vertelt over de korte maar hevige romance tussen de Italiaanse huismoeder Francesca en de ongebonden fotograaf Robert. Het zet hun beider wereld volledig op z’n kop. Het script is van Pulitzer Prize-winnaar Marsha Norman (The Color Purple).

Koen van Dijk bewerkt de Broadway-musical naar een intieme Nederlandse versie, op maat gemaakt voor Het Zonnehuis. Hij verzorgt tevens de regie. Marco Braam is muzikaal leider en Chiara Re neemt de choreografie voor haar rekening. Het decorontwerp is van Eric Goossens en de kostuums worden ontworpen door Joost van Wijmen. Het lichtontwerp is van Benno Barends en Tobias Stolk verzorgt het geluid. Producent is Maarten Voogel. The Bridges of Madison County is de opvolger van Kiss of the Spider Woman en Sweeney Todd, die de afgelopen zomers met veel succes in hetzelfde theater te zien waren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies