Karin Bloemen te horen als Reuzin in Into the Woods

Karin Bloemen heeft een kolossale rol te pakken want ze zal de rol van de wraakzuchtige Reuzin op zich nemen in de Stephen Sondheim musical Into The Woods. Fysiek zal Karin niet op het podium te zien zijn. Alleen haar stem dondert door de luidsprekers de zaal in. ‘Het is toch reusachtig dat ik de rol van de reuzin mag inspreken?’ zegt Karin Bloemen. ‘Op Broadway werd de rol van de Reuzin ook van tevoren ingesproken en ik voel me enorm vereerd dat producente Esther Maas van PIT Producties aan mij heeft gedacht voor deze rol.’

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze de onwaarschijnlijke spil te vormen in de beroemde sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar wat is de prijs voor het Lang en Gelukkig waar iedereen op hoopt? En zijn heksen, wolven en reuzen wel de grootste bedreiging voor je geluk?

Uniek is dat producente Esther Maas van PIT Producties een 15 koppig live-orkest olv een dirigent op tour meeneemt. Waar collega-producenten het orkest vaak wegbezuinigen, is een live-orkest voor Esther Maast juist een voorwaarde om deze theatervoorstelling te maken.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies