West End sterren geven Bernstein concert in Amsterdam

West End sterren zoals Nadim Naaman (nu te zien als Raoul in Phantom of the Opera in Londen), Scarlett Strallen (te zien geweest als Mary Poppins in de gelijknamige musical in Londen, New York en Sidney) en Kim Criswell (o.a. te zien geweest in Carrie, The Sound of Music en Annie Get Your Gun) geven deze zomer een Bernstein concert in Amsterdam. Het concert met het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van dirigent John Wilson is op 7 juli te zien in Het Concertgebouw in Amsterdam. 

Het was een van de grootste Proms-hits van de laatste jaren: het Bernstein-programma van John Wilson. Deze gelauwerde dirigent reconstrueerde de originele arrangementen uit Bernsteins films en musicals. Een speels en roerend programma waar het plezier van afspat, aldus de Britse kranten. En dat past helemaal bij wat Bernstein ‘The Joy of Music’ noemde: muziek die vol in het leven staat. Het programma van het concert is te vinden op de website van Het Concertgebouw.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies