Harrie Let Op de Kleintjes wellicht naar Broadway!

De voorstelling Harrie let op de Kleintjes van Jon van Eerd gaat misschien naar Broadway. Producenten in Zuid-Afrika, Duitsland en New York hebben interesse om de komedie in het buitenland op te gaan voeren. Het zou de eerste maal zijn dat een stuk van Van Eerd op podia buiten Nederland te zien is.

Harrie let op de Kleintjes, over een man die tegen wil en dank moet gaan babysitten, is de negende toneelvoorstelling die Van Eerd heeft geschreven en is geproduceerd door het bedrijf van zijn echtgenoot Ton Fiere. De komedie is nog tot 10 april in Nederland te zien.

“Het onderwerp lijkt internationaler te zijn dan mijn vorige stukken”, stelt Van Eerd. “Rumoer door kinderen is heel universeel. Het stuk zou zich net zo goed in de VS of in Zuid-Afrika kunnen afspelen.” Het is overigens niet de bedoeling dat Van Eerd zelf te zien is in de buitenlandse producties. “Natuurlijk overweeg ik het serieus als het mij wordt gevraagd”, voegt hij daar aan toe. “Maar het is nooit mijn doel geweest. Ik kan hier in Nederland uitstekend maken wat ik wil.” De acteur vertolkt het hoofdpersonage van bijna al zijn stukken al jaren zelf.

In Harrie Let Op De Kleintjes raakt Harrie Vermeulen in de problemen als hij een avond moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er weer een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s verdwenen zijn? Harrie Vermeulen is dwaas en klunzig, maar hartveroverend en grappig. Hij belandt telkens in de meest kolderieke, dolkomische situaties. 

 

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies