Regisseur Guus Verstraete (69) overleden

Regisseur Guus Verstraete is op 69-jarige leeftijd overleden. De echtgenoot van Simone Kleinsma werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen. 

”In totale verbijstering laat de familie weten dat Guus Verstraete vanochtend vroeg op 69-jarige leeftijd is overleden. Guus werd eerder deze week opgenomen in het ziekenhuis vanwege hartproblemen. De familie vraagt hun privacy te respecteren”, laat een woordvoerder van de familie weten.

Verstraete regisseerde een aantal televisiefilms en -series, waaronder Bassie en Adriaan en Ik ben Joep Meloen. Met Joop van den Ende maakte hij shows als Wedden, dat?, De Surpriseshow en De Soundmixshow. De regisseur trouwde in 1990 met actrice Simone Kleinsma. Uit een eerder huwelijk had hij al drie kinderen.

De redactie van Musical Reports wenst Simone Kleinsma, vrienden en familie veel sterkte toe. 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies