WIN 2 kaarten voor de Radiomusical Madam!

Madam is een tegendraadse musical van Annie M.G. Schmidt & Harry Bannink over een decadent sekshuis op de Wallen. Een groep feministen kraakt het pand naast Madam om een blijf-van-mijn-lijfhuis te beginnen en voelt zich geroepen de arme prostituees next-door te redden. Maar willen de meisjes van Madam wel gered worden? 

Na het succes van Radiomusical Heerlijk Duurt het Langst volgt nu de bewerking voor radio van Madam. Deze wordt op 16 april door AVROTROS op NPO Radio 5 uitgezonden. Voordat de acteurs Madam in de studio opnemen, is er deze eenmalige generale repetitie op 13 maart in het DeLaMar Theater. De hoofdrollen worden vertolkt door Pierre Bokma, Annette Malherbe, Marlijn Weerdenburg, Noortje Herlaar, Annick Boer en Maarten Heijmans. De acteurs staan rond de microfoon, geen decors, geen kostuums. Alle aandacht gaat uit naar de geniale Annie M.G. Schmidt dialogen en de prachtige Harry Bannink liedjes.

Musical Reports mag 5×2 kaarten weggeven voor de generale repetitie in het DeLaMar Theater

De generale repetitie is te zien op 13 maart vanaf 19.30 uur in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken op het pakket? Je kan meedoen via Facebook, Twitter en Instagram. Meedoen kan tot en met 10 maart 2017.

Facebook:
Je maakt kans door ons op Facebook leuk te vinden en het bericht over deze winactie te liken. Tag de persoon onder het bericht over de winactie en als jullie beide de pagina volgen maken jullie kans op de vrijkaartjes.

Twitter:
Volg Musical Reports op Twitter en plaats de volgende tweet of retweet ons:
Ik volg @MusicalReports en RT dit bericht en maak zo kans op vrijkaarten voor de Radiomusical Madame op 13 maart

Instagram:
Volg ons op Instagram en like onze post over “Radiomusical Madame” en tag de persoon in het bericht. Als jullie ons beide volgen op Instagram maken jullie kans op de vrijkaartjes.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies