Cast van de Mel Wallis de Vries-musical Shock is compleet

De cast van de nieuwe Mel Wallis de Vries-musical Shock is compleet. Britt Scholte (Goede Tijden Slechte Tijden, Brugklas, Hartbeat, YouTube kanaal Brittalk) en Priscilla Knetemann (Spangas, Vals, Fataal) zullen een hoofdrol spelen in deze Young Adult-thriller. Daarnaast zijn Vivian Panka, Dorine Meijerhof en Aniek Mommers in Shock te zien.

Shock gaat over een tienermeisje dat verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, telefoon en bebloede jas worden gevonden. Maanden later pakken haar vriendinnen hun leven weer op, maar dan komt de moordenaar terug. Onder grote spanning proberen de vriendinnen te overleven.

De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige bestseller uit 2014, waarmee Mel Wallis de Vries in 2016 de Prijs voor de Jonge Jury won. Na Vals is dit haar tweede boek dat wordt bewerkt voor theater. De thrillermusical Shock is van oktober 2017 tot en met februari 2018 te zien in 60 Nederlandse theaters. Shock wordt geproduceerd door DommelGraaf en Michiel Morssinkhof. Het script is geschreven door Bruun Kuijt, de muziek en regie zijn van Fons Merkies.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies