Mark Vijn komt met ‘Annie’ terug als musicalproducent

Vanaf november 2018 keert de Musical ‘Annie’ weer terug in de Nederlandse theaters. Opvallend is dat producent Mark Vijn de musical weer naar Nederland zal brengen. Mark Vijn Producties ging in 2011 failliet toen de kaartverkoop voor de megaproductie van De Producers bleef tegenvallen waardoor de voorstelling kort naar première alweer moest stoppen. Sinds die tijd heeft de producent geen musicals meer geproduceerd in Nederland, maar daar komt na 7 jaar verandering in. Voor het fallisement in 2011 bracht de producent o.a. Sweet Charity, Chess, Bubbling Brown Sugar, Anatevka, Chicago en Je Anne naar Nederland. 

De audities voor Annie, Molly, Pepper, Tessie, Duffy, Kate, July en Jingle zullen plaatsvinden eind 2017.  Binnenkort wordt bekend gemaakt waar en in welke theaters de musical te zien zal zijn. 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies