Opnames live action film Disney’s ‘Aladdin’ deze zomer van start

Naast een remake van The Lion King, werkt Disney ook aan een live action remake van de tekenfilm Aladdin. Uit een auditieoproep die op Twitter rond gaat kan opgemaakt worden dat de opnames al snel zullen starten. Volgens de oproep vinden de opnames plaats tussen juli 2017 en januari 2018 (in Londen).

Voor de film is het castingbureau (die de oproep heeft gedaan) opzoek naar acteurs die geschikt zijn voor de rollen van Aladdin en Jasmine. De acteurs moeten kunnen zingen en dans ervaring is een pré. Hieruit blijkt dat er in de film, waar nog weinig over bekend is, in ieder geval gezongen en gedanst zal worden. Grote kans dus dat klassiekers als ‘A whole new world’ en ‘Friend like me’ van Alan Menken in de film te horen zullen zijn.

 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies