Eerste beelden nieuwe musical ‘De Marathon’

Op zondag 19 maart gaat de nieuwe Nederlandse musical De Marathon, gebaseerd op de gelijknamige film, in première. De cast staat onder leiding van John Buijsman, Michiel Nooter, Kees Boot en Dennis Willekens. Bekijk hier alvast de trailer.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

De filmhit De Marathon veroverde vele harten. Gerard, Nico, Kees en Leo – vier Rotterdamse garagemonteurs – slijten tot voor kort hun dagen met bier, broodjes bal en sigaretten. Als Gerards garage failliet dreigt te gaan, komen de mannen op het lumineuze idee om gesponsord de marathon te lopen. Een ontroerende en rauwe musical vol humor over vriendschap, liefde en de sores van vier underdogs met het hart – maar vooral de tong – op de juiste plek. Herkenbaar, tragikomisch en oerhollands. Thomas Acda is verantwoordelijk voor alle songs in de voorstelling.
 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies