The Color Purple in Het Zonnehuis in 2018

Het stond al te lezen in de subsidietoekenning van het Amsterdams Fonds voor de Kunsten, maar nu heeft Opus One het ook bevestigd via hun Facebook pagina. Na Bridges of Madison County zal het productiehuis Stichting Zonnehuis Muziektheater komen met een Nederlandse productie van The Color Purple.

Via de volgende link kan men zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de productie om op de hoogte gehouden te worden van casting en de start van de kaartverkoop: http://bit.ly/TheColorPurpleNieuws

De recente Broadway productie van The Color Purple, met Jennifer Hudson en Cynthia Erivo in de hoofdrollen, wist twee Tony Award binnen te slepen (beste musical revival en vrouwelijke hoofdrolspeelster). Het verhaal van The Color Purple speelt zich af in de Amerikaanse staat Georgia op het platteland. De voorstelling verteld de levensverhalen van zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika in de jaren ’30.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies