From Sammy with Love vanaf mei te zien

Het gonsde al langer, maar het is nu officieel. De musical From Sammy with Love met Freek Bartels en Stanley Burleson is vanaf mei te zien. Dit staat te lezen in het programmaboekje van De Marathon.

Op de website Theaters in Nederland staat te lezen dat de voorstelligen in Mei werkvoorstellingen zijn. De productie zou zijn officiële première dit najaar moeten vieren in het DeLaMar theater. De werkvoorstellingen zijn in ieder geval te zien in de onderstaande theaters (zo staat op de websites van deze theaters te lezen).

10-05 – Theater Walhalla, Rotterdam
11-05 – Theater Het Klooster, Woerden
18-05 – Theater De Molen, Beuningen
19-05 – Stadstheater De Bond, Oldenzaal
21-05 – Theater De Speeldoos, Vught
24-05 – Het Musiater, Zevenaar
27-05 – Cultuurhuis De Eendracht, Gemert

Het programmaboekje van De Marathon verwijst naar de website van de Nationale Theaterkassa voor meer informatie, hierop is echter nog geen informatie te vinden. In het programmaboekje staat tevens te lezen dat het toneelstuk Moeders en zonen, tevens met Freek Bartels, in september en oktober van dit jaar op repriste gaat.

De musical From Sammy with Love vertelt het verhaal van de wereldberoemde entertainer Sammy Davis Jr.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies