Live-action remake Mulan bevat geen liedjes

Slecht nieuws voor de fans die de liedjes uit Mulan van begin tot eind kunnen meezingen: de live-action remake van deze Disney-hit wordt waarschijnlijk geen musical. Zo valt te lezen op de website Superguide. 

In tegenstelling tot de live-action remake Beauty and the Beast, zal er waarschijnlijk niet gezongen en gedanst worden in de nieuwe versie van Mulan. Dat verklaarde regisseuse Niki Caro (Whale Rider) in een interview met Moviefone: “Zover ik heb begrepen, zullen er geen liedjes in Mulan zitten. Tot grote teleurstelling van mijn kinderen.”

Die teleurstelling zal vast ook gelden voor fans van de animatiefilm uit 1998. Zij bewaren warme herinneringen aan catchy nummers als ‘I’ll Make a Man Out Of You’ en ‘A Girl Worth Fighting For’. 

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies