Theater Terra komt met De Kleine Zeemeermin

Welterusten, Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin van Theater Terra komend seizoen te zien in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Nadat afgelopen seizoen de structurele subsidie van Theater Terra werd stopgezet, is de producent nu klaar om zelfstandig opnieuw tienduizenden kinderen en hun families te verwonderen en betoveren met twee nieuwe en kwalitatieve familiemusicals.

Welterusten, Kleine Beer, naar de wereldberoemde boeken van Martin Waddell en Barbara Firth, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht. Deze voorstelling vertelt over Kleine Beer, die niet kan slapen. Hij is bang voor het donker. Grote Beer brengt steeds een groter lichtje naar Kleine Beer. Uiteindelijk neemt hij zelfs de maan voor hem mee, en alle fonkelende sterren. De cast bestaat uit Wesley de Ridder, Linda Korevaar, Marieke Labeur & Robin Hissink

De betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen, is te zien van januari tot en met mei 2018. Deze familiemusical voor iedereen vanaf 6 jaar gaat over een zeemeermin met een schitterende stem, die in de diepe oceaan leefde. Ze droomde vaak over de wereld boven de zeespiegel en wanneer ze daar eindelijk mag kijken, redt ze een jonge prins van een zinkend schip. Ze wordt verliefd en wil zelf ook mens worden. Wanhopig besluit ze een valse zeeheks om hulp te vragen. Die stemt in om haar benen te geven, maar alleen in ruil voor haar mooie stem. Als de prins haar niet zijn onvoorwaardelijke liefde zal geven, zal de zeeheks de betovering nooit meer verbreken. De cast bestaat uit Christiaan Koetsier, Rianne Peterson, Stef Pits & Niniane Everaert

De kaartverkoop voor Welterusten, Kleine Beer en De Kleine Zeemeermin start in mei 2017 bij de Nederlandse en Vlaamse theaters. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies