Werkvoorstellingen From Sammy with Love gannuleerd

Eerder berichten wij dat Kemna theater de musical From Sammy with Love, met Freek Bartels en Stanley Burleson, in mei als werkvoorstelling zou brengen in verschillende theaters. Dit ter voorbereiding op de tournee van komend seizoen. Een deel van deze zogenaamde werkvoorstellingen lijken nu echter geannuleerd.

De kaartverkoop voor de werkvoorstellingen was voor de onderstaande theaters reeds gestart. Echter kunnen er nu bij een deel van de theaters geen kaarten meer gekocht worden. Bij verschillende theaters is de show van de website af, bij een andere theater staat de voorstelling als geannuleerd en bij weer een ander theater staat dat men de kassa van het theater moet bellen. De producent heeft zich hier echter nog niet over uitgelaten. Onduidelijk is dan ook of alle werkvoorstellingen niet door zullen gaan en of dit gevolgen heeft voor de tournee van komend seizoen.

10-05 – Theater Walhalla, Rotterdam
11-05 – Theater Het Klooster, Woerden
18-05 – Theater De Molen, Beuningen
19-05 – Stadstheater De Bond, Oldenzaal
21-05 – Theater De Speeldoos, Vught
24-05 – Het Musiater, Zevenaar
27-05 – Cultuurhuis De Eendracht, Gemert

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies