WIN de soundtrack van Disney’s Beauty and the Beast

Op 29 maart 2017 gaan in Nederland de live action remake van de Disney klassieker Beauty and the Beast in première. In deze film zijn de hoofdrollen van Belle en het Beest weggelegd voor Emma Watson (bekend van Harry Potter) en Dan Stevens (bekend van Downton Abbey). Musical Reports mag in samenwerking met Disney Benelux 2 keer de soundtrack van de film verloten.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Op het album zijn alle songs uit de film te horen. De iconische songs van Alan Menken, met teksten van Tim Rice, zijn aangevuld met nieuwe nummers, die special voor deze film geschreven zijn. Wat moet je doen om kans dit album? Je kan meedoen via Facebook  en Instagram. Meedoen kan tot en met 30 april 2017.

Facebook:
Je maakt kans door ons op Facebook leuk te vinden en het bericht over deze winactie te liken. Geef in een reactie aan waarom juist jij kans wilt maken op deze soundtrack.

Instagram:
Volg ons op Instagram en like onze post over deze prijsvraag. Geef in een reactie aan waarom juist jij kans wilt maken op deze soundtrack.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies