Soldaat van Oranje viert 100ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Vandaag (3 april 2017) is het honderd jaar geleden dat Erik Hazelhoff Roelfzema werd geboren in Soerabaja op Java. Ter ere van zijn honderdste geboortedag fotografeerde Patricia Steur – in het decor van Minerva – de achttien acteurs die de afgelopen 6,5 jaar de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema hebben gespeeld.

Vanavond is er een special programma rondom de 100ste verjaardag van Erik Hazelhoff Roelfzema. Musical Reports doet hier verslag van, volg ons live op Facebook, Twitter of Instagram voor een verslag. Op de foto’s staan: Stefan Rokebrand, Julian Looman, Bart van den Donker (huidige cast understudy), Alex van Bergen, Matteo van der Grijn, Valentijn Benard (huidige cast), Dorian Bindels, Theo Martijn Wever, Thomas Cammaert, Lykele Muus, Dennis ten Vergert, Roelant Koper (huidige cast understudy), Robbert van den Bergh, Jonathan Demoor (huidige cast alternate), Niels Gooijer, Lars Mak, Dragan Bakema en Jord Knotter.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies