Jeroen Phaff en Marleen van der Loo in nieuwe familiemusical

Na Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud komt I&L Entertainment in 2017/18 met een nieuwe musical naar de Nederlandse theaters. Marleen van der Loo en Jeroen Phaff zullen volgend seizoen te zien in de nieuwe familiemusical Toms Magische Speelgoedwinkel. Het is de bedoeling dat er een reeks voorstellingen volgt over Toms speelgoedwinkel. 

Hoofdrollen in de voorstelling zullen gespeeld gaan worden door Jeroen Phaff, Marleen van der Loo en Bartho Braat. Deze cast zal versterkt worden met nieuw talent. Muziek zal gemaakt worden door componist Bas van den Heuvel.

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades tijdens de winterperiode verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

I&L Entertainment heeft in goed overleg moeten besluiten om De Dagen Van De Bluegrassliefde voor onbepaalde tijd uit te stellen. Het is echter nog steeds de wens van de producent om dit verhaal zo snel mogelijk alsnog naar de theaters te brengen.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies