Cast van ‘The Full Monty’ is compleet

Na de succesvolle productie in 2009 keert The Full Monty terug in de Nederlandse theaters! Producenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf vinden de tijd rijp om negen jaar na hun eerste versie in 2009 deze internationaal bejubelde ‘feel good musical’ in een geheel nieuw jasje te steken. De cast die deze succesmusical gaat spelen bestaat uit Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Brigitte Nijman, Dennis Willekens, Kick Spijkerman, Juneoer Mers, David van den Tempel, Hilke Bierman en Julia Herfst.

De musical is vanaf januari tot juni 2018 in de Nederlandse theaters te zien en gaat in première in het Amsterdamse DeLaMar Theater. ‘The Full Monty is een tijdloos, hilarisch en ook ontroerend verhaal, geschreven door Terrence McNally,’ laat creatief producent Hans Cornelissen weten.

Geen baan meer. Geen vrouw meer. Geen toekomst meer. En wat doe je dan, als je ineens een groot bedrag aan alimentatie moet ophoesten, om te voorkomen dat je straks ook geen contact met je kind meer hebt? Dan begin je een strip-act. Met je beste vrienden die ook allemaal zonder werk zitten. En je gaat voor niets minder dan de Full Monty! De musical werd een wereldhit en de Oscar-winnende filmversie is inmiddels een moderne klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om niet alleen in het leven maar ook op het toneel ‘the full monty’ te gaan, in de armen gesloten. Het is aanstekelijk, pikant maar ook ontroerend met swingende songs.

Allard Blom tekent voor de vertaling / bewerking en Paul van Ewijk voor de regie. De choreografie is in handen van Ivo Chundro. The Full Monty is vanaf januari 2018 in de Nederlandse theaters te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies