‘Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie’ langer in Koninklijk Theater Carré

De musical ‘Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie’ is zo succesvol dat producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment heeft besloten om extra voorstellingen in te lassen. Niet alleen komen er meer shows in Zutphen en Lelystad, ook zal de musical over Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong op 16, 17 en 18 mei in Koninklijk Theater Carré te zien zijn.

“Het overtreft onze verwachtingen,” zegt creatief producent Hans Cornelissen. “De recensies waren fantastisch en de reacties van het publiek zijn overweldigend. Het succes gaat van mond tot mond en dat resulteert in deze extra voorstellingen. Ook zullen we de voorstelling registreren voor televisie”. Op donderdag 20 april speelt ‘Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie’ daarom een extra voorstelling in Zutphen, Lelystad en vanaf 16 mei staat de voorstelling drie avonden lang in Koninklijk Theater Carré Amsterdam.

In de theatervoorstelling ‘Adèle, Conny, Jasperina – De Grote Drie’ vertolken Ellen Pieters, Frederique Sluyterman van Loo en Hanneke Drenth de drie vedettes Adèle Bloemendaal, Conny Stuart en Jasperina de Jong. 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies