Carolina Dijkhuizen presenteert Jesus Christ Superstar finale

TEC Entertainment heeft bekend gemaakt dat Carolina Dijkhuizen ‘The Grand Final’ van Jesus Christ Superstar presenteert op 5, 6 en 7 mei in de Rotterdam Ahoy.

Marc Muller, CEO van TEC Entertainment, is bijzonder blij dat Carolina Dijkhuizen de presentatie van The Grand Final op zich zal nemen. “Carolina is meer dan alleen een fantastische musicalactrice, ze heeft ook bewezen een geweldige presentatrice te zijn. Tijdens The Grand Final is voor Carolina een essentiële rol weg gelegd en wij verheugen ons op haar aandeel in deze bijzondere laatste voorstellingen van Jesus Christ Superstar.”

Carolina Dijkhuizen zag Jesus Christ Superstar voor het eerst in december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. “In Januari heb ik de voorstelling opnieuw gezien en ik verheug mij er ontzettend op om in mei The Grand Final van Jesus Christ Superstar te presenteren en deze bijzondere rockopera nog een aantal keer te mogen zien.

Naast Ted Neeley in de titelrol, zullen ook Yvonne Elliman en Barry Dennen te zien zijn tijdens The Grand Final van Jesus Christ Superstar. The Grand Final is de spectaculaire afsluiting van de succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar op 5, 6 en 7 mei 2017 in de Rotterdam Ahoy. Met een uitgebreide cast, die zal worden begeleid door een 32 man sterk orkest. Een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies