Hoofdrolspelers voor Frozen musical bekend

Caissie Levy zal te zien zijn als Elsa en Patti Murin is te zien als Anna in de nieuwe Disney musical Frozen die vanaf het voorjaar van 2018 op Broadway zal gaan spelen. Verder zal de cast bestaan uit Jelani Alladin als Kristoff, Greg Hildreth als Olaf, John Riddle als Hans en Robert Creighton als hertog Weselton. Frozen zal buiten New York gaan try-outen vanaf 17 augustus tot oktober dit jaar, en zal dan een half jaar later naar Broadway verhuizen.

Caissie Levy speelde Fantine in de 2014 Broadway revival van Les Miserables. Daarnaast was ze te zien in Ghost en Hair op Broadway en in de West End. Ook was te zien in o.a. Wicked en Hairspray. Patti Murin was eerder p.a. te zien in de nationale tour van Wicked.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies